Liga 1

POLI IAȘI - HERMANNSTADT 0-2 // Critici dure ale lui Stoican după o nouă înfrângere: "Am jucat slab, previzibil, lent, modest. Nu marcam nici dacă jucam două zile"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 26 octombrie 2018

Flavius Stoican, tehnicianul lui Poli Iași, și-a criticat echipa după înfrângerea suferită pe teren propriu cu Hermannstadt, 0-2. Iașiul a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în campionat. 

"Azi nu meritam mai mult. Am făcut o partidă slabă, am avut o posesie lentă, previzibilă. Nu am fost lucizi și am primit și un gol pe o greșeală de arbitraj. Arbitrul mi-a recunoscut că a greșit, dar nu am făcut un joc bun. A fost o zi nefastă, am arătat o formă sportivă slabă, deci e un rezultat corect. Am practicat un joc slab, modest, previzibil, lent. Puteam să jucăm două zile și tot nu marcam.

Nu suntem stresați de celelalte meciuri, trebuie să ne concetrăm asupra a ceea ce avem de făcut. Nu suntem o echipă matură, dar suntem în creștere. Acesta este fotbalul, rămâne să strângem rândurile în aceste momente dificile. La victorie toată lumea e bucuroasă, acum trebuie să demonstrăm că rezultatele de până acum au fost un accident", a declarat Stoican, la TV Telekom Sport. 

"Ne-am pus mari speranțe în acest meci, dar am dezamăgit din primul până în ultimul minut. Nu-mi găsesc cuvintele. E greu să explici ce s-a întâmplat. Am jucat foarte prost și am luat bătaie. Cred că obiectivul de a fi în play-off ne apăsă. E ceva ce nu merge și trebuie să analizăm mult mai bine ce se întâmplă.

Am simțit că a fost fault în atac la golul lui Tsoumou, dar Istvan mi-a zis că a fost o intervenție umăr la umăr. Umărul a fost, de fapt, în spate"
Cosmin Frăsinescu

Vezi și:  POLI IAȘI - HERMANNSTADT 0-2 // VIDEO Descătușare pentru "Tati"! Miriuță îi provoacă lui Stoican a 7-a înfrângere din acest sezon

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.