Liga 1

Declarații superbe ale lui Mitriță după victoria cu Astra: "Tot ce fac pe teren vreau să fac pentru domnul Balaci"

FOTO: Facebook Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 26 octombrie 2018

Alexandru Mitriță, 23 de ani, mijlocașul lui CS U Craiova, a făcut un meci excelent în victoria reușită de olteni pe terenul Astrei Giurgiu, scor 3-0. A înscris un gol și a reușit o pasă decisivă, iar la finalul partidei a ținut să-i dedice golul regretatului Ilie Balaci.

"Suntem foarte fericiți. Dacă nu câștigam azi, degeaba o făcusem contra FCSB-ului. Îi dedicăm victoria marelui Balaci, am fost foarte afectat în această săptămână. Am fost mult mai uniți, s-a văzut o schimbare în jocul nostru. Suntem foarte bucuroși că i-am dedicat această victorie. A fost o săptămână foarte grea și e în continuare o perioadă grea. Tot ce fac pe teren vreau să fac pentru domnul Balaci. 

Nu e ușor să marchez nouă goluri de pe postul de mijlocaș lateral, dar nu mă gândesc la titlul de golgeter.  Am făcut un meci excepțional în această seară, am fost agresivi și determinați. Meritam această victorie", a spus Mitriță, la Look TV. 

Mijlocașul l-a lăudat pe atacantul Elvir Koljic, care a înscris din nou și a ajuns la 7 goluri de la transferul la Craiova.

"Mă simțeam bine cu Băluță, dar mă simt bine și alături de Koljic. Aveam nevoie de un atacant și mă bucur foarte mult că marchează atâtea goluri chiar din primul an", a mai spus Mitriță. 

Vezi și:

PROGRAM ETAPA A 13-A

Vineri:
Poli Iași - AFC Hermannstadt 0-2 (Detalii, AICI)
 Astra Giurgiu - CS U Craiova 0-3 (Detalii, AICI)
Sâmbătă:
18:00 FC Botoșani - Viitorul
21:00 FCSB - FC Voluntari
Duminică:
14:00 Dunărea Călărași - Gaz Metan Mediaș
21:00 Sepsi Sfântu Gheorghe - CFR Cluj
Luni:
21:00 Concordia Chiajna - Dinamo

CLASAMENT LIGA 1 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.