Liga 1

Dinamo pregătește o revenire de senzație! Rednic îl aduce pe omul care rezolvă criza + detalii despre transferuri: "M-am mișcat bine"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 27 octombrie 2018

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit la conferința de presă de dinaintea meciului contra Chiajnei, de luni, despre transferurile pe care le pregătește la echipa roș-albă.

Întrebat dacă l-ar putea readuce pe Ante Puljici, 30 de ani, Rednic a spus că fundașul croat este o variantă pentru transfer, în iarnă.

"Dacă are probleme acolo (n.r. la Al Faisaly, în Arabia Saudită), mai mult ca sigur va veni aici. Vedem în iarnă ce va fi", a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

Ante Puljici a jucat în sezonul 2015 -2 016 la Dinamo și a fost unul dintre cei mai apreciați jucători. Acesta este legitimat la Al Faisaly, fosta echipă a lui Rednic, și a jucat în 6 meciuri.

600.000 €este cota lui Puljici, potrivit transfermarkt

28 
de meciuri și 2 goluri are Puljici la Dinamo

"Suntem foarte aproape de transferuri"

Rednic a mai vorbit și despre ce transferuri pregătește la Dinamo în perioada următoare.

"O să vină jucători noi. Sunt nerăbdator. Cei care vin acum nu și-au găsit echipe. Unii au ținut la preț, altora nu le-a convenit campionatul. Nu e ușor să aduci jucători în România! Cred că m-am mișcat bine. Suntem foarte aproape de transferuri. Trebuie să întărim echipa. Celor care vin le vor mai trebui 2-3 săptămâni ca să intre în ritm. Bine că se întrerupe campionatul și pot face 2-3 meciuri de pregătire", a adăugat antrenorul dinamovist.

Citește și: Probleme pentru Dinamo! Rednic anunță 3 accidentări înainte de Chiajna: "Asta s-a întâmplat după două antrenamente"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.