Liga 1

Rednic nu s-a abținut! Replica dată lui Gigi Becali: "Să înceapă de acum să-şi facă antrenamentul"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 27 octombrie 2018

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a reacționat după ce Gigi Becali a spus că se va îmbăta în Piața Univeristății dacă echipa alb-roșie se califică în play-off. (Vezi AICI declarația lui Becali)

"Poate să înceapă de acum să-şi facă antrenamentul. La mine nu exista masă fără un pahar sau două de vin. Am fost acolo (n.r. în Arabia Saudită), iar două luni nu prea m-am atins de alcool.

Acum mai iau și eu câte un păhăruț mai mic, iar apoi mai mare, mai mare. În fiecare zi măresc doza ca să ajung la forma pe care am avut-o înainte de a semna în Arabia Saudită. Deci el (n.r. Gigi Becali)poate să înceapă de-acum", a declarat Mircea Rednic la conferința de presă de dinaintea meciului Chiajna - Dinamo, de luni, ora 21:00.

Reacția lui Gigi Becali a venit în urma conferinței de presă în care Mircea Rednic l-a numit pe Mihai Stoica ”Luțu 2”.

Citește și: Dinamo pregătește o revenire de senzație! Rednic îl aduce pe omul care rezolvă criza + detalii despre transferuri: "M-am mișcat bine"

  • Chiajna - Dinamo se joacă luni, de la ora 21:00. Meciul este în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.