Liga 1

EXCLUSIV Patronul lui Poli Iași anunță măsuri dure! "Pleacă 8 jucători" » Ce se întâmplă cu Flavius Stoican

Articol de Aurelian Botezatu  —  sâmbătă, 27 octombrie 2018

Eșecul suferit în fața lui FC Hermannstadt (0-2), dar mai ales evoluția modestă a lui Poli, a fost un șoc pentru finanțatorul clubului, Horia Sabo. "E un rezultat neașteptat. Încă sunt dărâmat, trebuie să recunosc.

Jucătorii mi s-au părut fără vlagă, fără inspirație, fără curaj. Au banii la zi, condiții de top, dar parcă nu vor să ia acești bani", a comentat omul de afaceri băimărean pentru Gazeta Sporturilor, vizibil dezamăgit.

25 din 33

Sabo a decis să ia măsuri, dar nu împotriva antrenorului Flavius Stoican: "Are în continuare toată încrederea mea". Aceia care vor plăti vor fi jucătorii: "Cine nu se încadrează în standardele noastre de performanță va pleca.

Absolut toți au avut șansa de a juca și de a-și demonstra astfel valoarea. Vor rămâne 25 din 33, câți avem acum. Vreau un lot performant, un vestiar mai suplu și, finalmente, sper, mai eficient". 

4 înfrângericonsecutive a adunat Poli, cu cea suferită vineri în fața lui Hermannstadt. Are șapte cu totul în campionat

7 punctea pierdut Iașul pe teren propriu în acest campionat: 1-1 cu Astra, 1-2 cu Viitorul și 0-2 cu Hermanstadt

"După meci am stat cu Stoican până după miezul nopţii. Am căutat împreună soluţii de scoatere a echipei din criză. Va fi pe bancă şi marți, în Cupă, cu Viitorul"
Horia Sabo, finanțator Poli Iași

"Nu am avut atitudine, nu am avut determinare, nu am fost clari. O construcţie lentă, previzibilă. Două zile dacă jucam şi nu le dădeam gol! Eșecul e meritat, chiar dacă arbitrul a geșit la primul gol" Flavius Stoican, antrenor Poli Iași

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.