Liga 1

FCSB - FC VOLUNTARI 2-1 // VIDEO+FOTO "Dubla" lui Gnohere o readuce pe FCSB pe primul loc! Roș-albaștrii au avut mari emoții în final

+29 Foto
FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 27 October 2018

Fără să impresioneze, FCSB a învins-o pe FC Voluntari cu 2-1 (Gnohere '52, '76 / Tudorie '85) și a revenit, deocmdată, pe primul loc în clasamentul Ligii 1. 

Prima ocazie a roș-albaștrilor a venit în minutul 19, când Florinel Coman a executat periculos o lovitură liberă de la 25 de metri. Vâtcă s-a întins și a respins în lateral. Trei minute mai târziu, tot Coman a fost aproape de gol, dar a finalizat dezamăgitor din câțiva metri.

Până la pauză, roș-albaștrii au avut un gol anulat, reluarea lui Gnohere din câțiva metri fiind anulată corect, pe motiv de ofsaid.

Deschiderea de scor a venit în cele din urmă în minutul 52. Gnohere a speculat o nesincronizare incredibilă din apărarea oaspeților și a înscris din câțiva metri.

FC Voluntari s-a aruncat în atac, sperând să plece de pe Arena Națională cu un punct, dar defensiva ilfovenilor a clacat din nou. Fundașul Igor Armaș a greșit incredibil o minge, iar oportunistul Gnohere a făcut "dubla" în minutul 76.

Ilfovenii au mai sperat pe final, după reușita lui Tudorie din minutul 85, dar steliștii au rezistat până la final asediului și și-au securizat victoria.

FCSB acumulează 24 de puncte și revine temporar pe primul loc. Roș-albaștrii pot fi depășiți de CFR Cluj, care joacă duminică pe terenul lui Sepsi.

FC Voluntari încheie turul sezonului regulat cu doar 8 puncte, iar ilfovenii vor avea serios de muncit pentru evitarea retrogradării

FCSB - FC Voluntari 2-1Au marcat: Gnohere '52, '76 / Tudorie '85

Echipele de start:

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Planic, L. Filip, M. Roman I - Teixeira, Zlatinski - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman - Gnohere
Rezerve: A. Vlad, Moruțan, Jakolis, Rusescu, D. Benzar,  D. Toma
Antrenor: Nicolae Dică

FC Voluntari: Vâtcă - Ricardinho, I. Balaur, Armaș, Bucurică - Belahmeur, Laidouni, Căpățână - Malfleury, Gadze, I. Gheorghe
Rezerve: D. Moldovan, Al. Tudorie, Al. Răuță, Hodorogea, Al. Vlad, Ciucur, Kabasele
Antrenor: Dinu Todoran

Arbitru: Adrian Cojocaru / A1: Daniel Hulubei / A2: Gabriel Bârjac / Obseravator: Cristian Nica
Stadion: Arena Națională

Partida din această seară a consemnat revenirea roș-albaștrilor pe Arena Națională, după 3 etape de exil pe arena din Voluntari. Asistența a fost însă dezamăgitoare (detalii, aici),

PROGRAM ETAPA A 13-A

Vineri:
Poli Iași - AFC Hermannstadt 0-2 (Detalii, AICI)
Astra Giurgiu - CS U Craiova 0-3 (Detalii, AICI)
Sâmbătă:
FC Botoșani - Viitorul 1-2 (Detalii, AICI)
FCSB - FC Voluntari 2-1
Duminică:
14:00 Dunărea Călărași - Gaz Metan Mediaș
21:00 Sepsi Sfântu Gheorghe - CFR Cluj
Luni:
21:00 Concordia Chiajna - Dinamo

CLASAMENT LIGA 1 

Vezi și: Miezul echipei sunt pensionarii » Cum va arăta FCSB azi, la meciul cu Voluntari + singura întrebare a lui Dică

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.