Liga 1

FCSB - FC VOLUNTARI 2-1 // NOTE GSP: 4 steliști au impresionat în victoria cu Voluntari » Cine a fost repetentul echipei + ce notă a primit improvizația lui Dică

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 28 octombrie 2018

FCSB s-a impus sâmbătă seara pe teren propriu cu FC Voluntari, 2-1, și a revenit după cele două înfrângeri consecutive în Liga 1. În urma succesului, roș-albaștrii au urcat temporar pe primul loc în clasament. 

Cel mai bun stelist în meciul de aseară a fost, fără îndoială, atacantul Harlem Gnohere. Acesta a reușit o "dublă" și a fost recompensat de Gazetă cu nota 9.

Alți 3 jucători ai lui Dică au avut evoluții foarte bune: căpitanul Bogdan Planic, care s-a accidentat în finalul meciului, Florinel Coman și Dennis Man au primit fiecare nota 7.

Cel mai slab fotbalist al roș-albaștrilor a fost bulgarul Hristo Zlatinski. Titularizat din cauza numeroaselor absențe din echipă, mijlocașul adus de la Craiova a făcut o nouă partidă proastă și a primit nota 4.

Mihai Roman I, reprofilat de urgență pe postul de fundaș stânga, a făcut un meci modest și a primit nota 5, la fel ca Texieira.

Din echipa ilfovenilor, cel mai bun jucător a fost închizătorul Laidouni, care a primit nota 7. Defensiva a fost punctul vulnerabil al echipei lui Dinu Todoran și Ioan Andone: 3 dintre fundași, Ricardinho, Balaur și Armaș, nu au primit notă de trecere.

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.