Tragedie

EXCLUSIV Familia românului de la Leicester reacționează după teribilul accident de elicopter de sâmbătă seara » Ce decizie s-a luat azi la club

Alex Pașcanu, primul din stânga sus, printre jucătorii premiați de Vichai Srivaddhanaprabha în 2015

Articol de Răzvan Luţac  —  duminică, 28 octombrie 2018

Oana Pașcanu, mama lui Alex Pașcanu, 20 de ani, fundaș la Leicester și la naționala U21 a României, a vorbit pentru GSP.ro despre tragedia petrecută sâmbătă seara, în care elicopterul patronului de la Leicester, Vichai Srivaddhanaprabha, s-a prăbușit lângă King Power Stadium după meciul cu West Ham și a luat foc.

Mama fotbalistului a anunțat că antrenamentele de azi ale celor de la Leicester au fost amânate.

"Nu am fost la meci (n.r. - partida cu West Ham, 1-1), a venit Alex vineri seara acasă după meciul lui din Premier League U23 și am stat împreună sâmbătă.

Alex numai ce plecase spre Leicester să doarmă acasă la el, că dimineața avea antrenament. Acum spune că s-ar putea să nu se mai antreneze după ce s-a întâmplat", a spus mama românului, pentru GSP.ro.

În primăvara lui 2015, Alex Pașcanu, pe atunci în vârstă de 16 ani, a apărut în Gazeta Sporturilor pentru prima oară. Atunci, puștiul primise un "scholarship cap", un prim contract cu clubul. Totul s-a întâmplat la pauza unui meci cu Swansea, 2-0, când Alex și alți 10 juniori au fost premiați chiar pe gazon de patronul thailandez Vichai Srivaddhanaprabha.

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.