Tragedie

VIDEO+FOTO Imagini aeriene sfâșietoare de la locul accidentului din Leicester » Lumina zilei a scos la iveală dimensiunile tragediei de sâmbătă seară

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 28 octombrie 2018

Au fost făcute publice imagini aeriene de la locul tragediei de aseară, din Leicester, unde un elicopter ce aparținea patronului echipei de fotbal, Vichai Srivaddhanaprabha, 60 de ani, s-a prăbușit lângă stadion. 

  • În media și pe rețelele de socializare s-a speculat intens cu privire la persoanele prezente la bordul aparatului de zbor.
  • Surse BBC au confirmat că șeful echipei era în elicopter, dar nu există încă nici un anunț oficial din partea clubului englez.
  • Din Italia au venit informații care spun că doi piloți, plus Vichai Srivaddhanaprabha, unul dintre copiii săi și o a cincea persoană, neidentificată, erau în elicopter și nu au supraviețuit.
  • Încă se așteaptă anunțul oficial din partea lui Leicester City FC.

Fotografiile arată scheletul ars al elicopterului Agusta Westland AW169, care a căzut la scurt timp după decolarea de pe gazonul arenei King Power.

Aparatul de zbor ar fi avut probleme tehnice și nu s-a mai putut menține în aer, prăbușindu-se într-o parcare.

Vezi și: VIDEO ȘOCANT! Prima informație oficială despre tragedia de la Leicester vine din Italia: "Patronul, fiica sa și piloții au murit în accident" » Fanii au început să depună flori la stadion: "Plâng și se consolează unii pe alții"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.