Campionate

BARCELONA - REAL MADRID // Lopetegui șochează după 1-5 pe Camp Nou: "Barca a fost mai bună doar în prima repriză. În rest, am avut ghinion". Ce a spus despre demisie

Citește și: VIDEO + FOTO Era inevitabil :D » Avalanșă de ironii pe net după rușinea pățită de Real Madrid pe Camp Nou text Vezi cronica partidei aici! camera VEZI VIDEO AICI foto VEZI AICI FOTO

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 28 octombrie 2018

Antrenorul lui Real Madrid, Julen Lopetegui, a reacționat după dezastrul cu Barcelona, scor 1-5. Nu se gândește la demisie, ba chiar a spus că încă mai are planuri mari pentru acest sezon, pe care el nu îl vede unul ratat. 

"Întotdeauna e greu pe terenul Barcelonei. Dar rezultatul nu reflectă realitatea din teren. Totuși suntem abia în luna octombrie, avem timp suficient pentru a ne reveni.

Au fost mai buni în prima repriză, dar după pauză lucrurile s-au schimbat. Din păcate noi nu am reușit să egalăm, Barcelona a înscris la prima ocazie din a doua repriză, iar noi pe final am avut ghinion.

Nu am niciun reproș la adresa jucătorilor. Echipa asta are viitor. Au fost 3 săptămâni groaznice pentru noi, dar aș vrea să văd unde vom fi în aprilie sau mai. Acest meci a fost ciudat. Ei au fost foarte puternici.

Sunt trist, așa cum sunt și jucătorii. Este o palmă, dar eu am încredere în acest grup și chiar din aceast sezon. Îmi asum, normal, cele întâmplate. Vreau să redresez lucrurile.

Despre demisie? Nu iau decizii, mă gândesc doar la ridicarea moralului pentru jucătorii mei. Sunt convins că Madridul va sărbători la finalul sezonului", a zis Lopetegui.

Citește și: VIDEO + FOTO Era inevitabil :D » Avalanșă de ironii pe net după rușinea pățită de Real Madrid pe Camp Nou

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.