Liga 3

EXCLUSIV Declarația care încinge spiritele în Craiova: "Publicul ar fi de partea noastră dacă jucăm pe «Oblemenco» cu CSU! D-asta nu avem voie acolo"

Articol de Vlad Nedelea  —  luni, 29 octombrie 2018

Atacantul Florin Costea, 33 de ani, a acordat un interviu Gazetei Sporturilor în care a vorbit despre cariera sa și despre planurile de viitor.

Florin Costea, legitimat la FC U Craiova 1948, echipa lui Adrian Mititelu, a vorbit despre rivalitatea cu CSU Craiova, echipa din Liga 1 și despre situația formației din Liga a 3-a.

 - E un proiect nou la Craiova, ce viitor îi prevezi?
- De obicei nu mă gândesc ce va fi în viitor, tot timpul m-am uitat către prezent. Acum suntem la Liga a 3-a, trebuie să facem totul pentru a ajunge în Liga a 2-a. S-a adus un grup bun de jucători, dar peste un an sau doi cine știe câți dintre cei care sunt acum vor mai fi aici. De asta spun că e mai bine să ne concentrăm pe ceea ce avem acum de făcut.

- Ai fi mers vreodată la CSU Craiova?
- N-am avut niciodată ofertă de la ei, dar nici dacă ar fi existat vreuna nu aș fi mers. Nu voiam să joc acolo.

- Dar cum vezi războiul dintre cele două cluburi?
- Noi avem drumul nostru, ei pe al lor. Mai multe lucruri nu cunosc. Vom juca împotriva echipei lor secunde în Liga a 3-a. Din păcate, există această interdicție ca noi să jucăm pe "Oblemenco". Nu e normal ca ei să aibă acces și noi nu. Dacă am juca pe stadionul mare, am avea la fel de mulți oameni cum au și ei.

- Poate duelul cu CSU Craiova II va fi acolo...
- Nu cred! Sunt convins că publicul ar fi de partea noastră, tocmai de asta nu cred că se va juca acolo. 

123
de meciuri a adunat atacantul la Craiova, pentru care a punctat de 51 de ori

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.