Liga 1

Suporterii ies în stradă! Fanii unei echipe din Liga 1 ies să protesteze împotriva firmei care întârzie nepermis finalizarea lucrărilor de reabilitare a Municipalului

Articol de Aurelian Botezatu  —  luni, 29 octombrie 2018

Oficialii și jucătorii lui FC Hermannstadt au făcut recent un apel la firma "Construcții SA", cea care tărăgănează reabilitarea Municipalului: "Vrem înapoi acasă!". Degeaba.

După depășirea termenului limită înscris în contract, 14 octombrie 2018, constructorul a obținut deunăzi un nou termen de la Primărie, pentru terminarea lucrărilor la "oficială" și la pista de atletism: 15 martie 2019! Și suporterii au luat foc!

Membrii galeriei, "D'acii 2017 Sibiu", i-au chemat pe toți fanii lui FC Hermannstadt la un protest care va avea loc în fața arenei din Parcul Sub Arini. Acțiunea este programată vineri, 2 noiembrie, de la ora 17:00, și pe Facebook a fost intitulată "Revenim acasă!".

Echipa pregătită acum de Vasile Miriuță își joacă meciurile considerate pe teren propriu la Târgu Mureș, iar bilanțul este unul modest: 2 victorii, o remiză și 4 eșecuri. 

"Acum e momentul pentru ca suporterii sibieni să își manifeste dorința ca echipa noastră să revină acasă și să încercăm împreună să stopăm amânările repetate lipsite de baze reale, lipsa de interes și nesimțirea din partea celor implicați în reabilitarea Stadionului Municipal" Comunicat "D'acii 2017 Sibiu"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.