Liga 2

Noi detalii despre colaborarea FCSB - Clinceni! Informații și despre cele două transferuri dorite de Becali

Adrian Sut, în albastru, în tricoul celor de la Clinceni

Articol de Ionel Luţan  —  Monday, 29 October 2018

Academica Clinceni a întrerupt seria bună a Energeticianului cu Bogdan Andone pe banca tehnică prin victoria la limită, 1-0, realizată la Petroșani.

Gliga a marcat rapid, în minutul 3, și a asigurat un succes important pentru echipa ilfoveană care rămâne în zona superioară a clasamentului.

Colaborarea bună cu FCSB a fost reiterată și de faptul că doi dintre jucătorii tineri de la Academica, Adrian Șut (mijlocaș, 19 ani) și Andrei Răuță (fundaș, 23 de ani), s-ar afla pe lista lui Nicolae Dică.

Antrenorul a confirmat că Vasile Geambazi a preluat Clinceni, acesta fiind și primul pas pentru mutarea FCSB în Ilfov (DETALII AICI)

”Știu de interesul celor de la FCSB pentru Șut, la Răuță cred că mai trebuie răbdare. Ne bucură însă această atenție care se acordă către jucătorii noștri. Avem o colaborare excelentă cu FCSB, în primul rând grație lui Vasi Geambazi care nu se bagă peste antrenor sau jucători ci asigură, cu ajutorul clubului nostru, cele mai bune condiții pentru echipă”, a precizat Ilie Poenaru la Sport Total FM.

Academica este pe locul 2, promovabil, cu 30 de puncte, două mai puțin decât prima clasată, Chindia Târgoviște.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.