Liga 1

Rednic l-a atacat pe Bratu și la conferință: "N-am văzut în viața mea așa ceva!" + când ajung la București primele achiziții: "Să nu cadă avionul cu ei, Doamne ferește!"

FOTO: RAED KRISHAN

Articol de Remus Dinu  —  marţi, 30 octombrie 2018

La conferința de presă de la finalul meciului cu Concordia Chiajna, 0-0, Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a oferit mai multe detalii despre jucătorii care vor veni la echipă în această săptămână. 

"Doi jucători au deja bilete luate, până duminică sper să fie cel puțin patru nume noi. Pe unii jucători îi cunosc, i-am văzut. Sper să nu cadă avionul cu ei, Doamne ferește, sau să se ducă în altă parte. Vor veni și jocul nostru va crește în calitate. Sunt jucători cu experiență, unii chiar joacă în echipele lor naționale.

Mă mișc. Nu-i ușor, dar trebuie să fac ceva. Mă gândesc întâi la meciul din Cupă, apoi la cel cu Voluntari din campionat. Sper ca până duminică să am cel puțin trei jucători legitimați", a spus Rednic.

"Sper ca jucătorii noi să apară. E vorba de un portar, un mijlocaș, un fundaș stânga, un fundaș central și un atacant" Mircea Rednic, la flash-interviu

"N-am văzut în viața mea așa ceva!"

Rednic l-a atacat a doua oară luni seară pe Florin Bratu, tehnicianul alături de care Dinamo a început campionatul.

"Nu știu cine e vinovat, dar să spui că nu ești responsabil de ce s-a întamplat la Dinamo? Treaba lui. Să nu faci o săptămână un antrenament fizic? N-am văzut în viața mea așa ceva!".

"Mai sunt 13 etape. Am văzut nivelul echipelor noastre, deci nu-mi fac probleme. Cu puțină calitate, sunt sigur că vom aduna suficiente puncte pentru a ne califica în play-off. O să vedeți că punctul acesta de la Chiajna va conta. Cred până la sfârșit în play-off, eu mereu am fost așa" Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.