Liga 1

UPDATE Încă două transferuri la Dinamo! Rednic aduce un fundaș care nu a mai jucat din vară + negocieri pentru fratele unui fotbalist din Liga 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 30 octombrie 2018

Dinamo continuă campania de transferuri și este aproape de a rezolva încă două mutări, după portarul Logan Bailly (32 de ani) și fundașul dreapta Sebastien Locigno (23).  (Detalii AICI)

update 19:30

Negocieri pentru David Meza Colli

Un alt transfer pregătit de Dinamo este Derlis David Meza Colli, fratele lui Cesar Meza Colli, atacantul de la CSU Craiova, potrivit Fanatik.

Derlis David Meza Colli este un mijlocaș central, care poate juca și ca aripă dreapta. În vârstă de 30 de ani, paraguayanul este liber de contract după ce s-a despărțit de azerii de la Neftchi Baku. De-a lungul carierei a mai jucat la Atromitos, Ethnikos, PAS Giannina, Messiniakos, Cesena, Pavia, Inter Baku, FC Gabala, Cerro Porteno și Neftchi Baku.

300.000€este cota lui Derlis David Meza Colli, potrivit transfermarkt

Vine Naser Aliji

Dinamo a negociat cu Naser Aliji, un fundaș stânga albanez. Echipa alb-roșie și jucătorul de 24 de ani au ajuns la un acord, iar acesta va semna cu formația de pe locul 12 în curând, potrivit DigiSport.

400.000 €este cota lui Aliji, potrivit transfermarkt

4 trofee are Aliji în carieră: 3 titluri de campion în Elveția, 2014, 2015, 2016, și o Cupă în Liechtenstein

Aliji, care are și cetățenie elvețiană, este liber de contract după ce în vară s-a despărțit de italienii de la Virtus Entella. De-a lungul carierei, acesta a mai jucat la FC Basel, FC Vaduz, Kaiserslautern. Aliji a jucat în naționalele de juniori ale Elveției și are 11 meciuri pentru naționala de seniori a Albaniei.

42
de meciuri are Aliji pentru FC Basel, marcând 1 gol

Pe postul de fundaș stânga, Dinamo îi mai are pe Vlad Olteanu și Sergiu Popovici, iar pe acel post a mai fost folosit și Ricardo Grigore.

A făcut pauză în vară

Potrivit presei din Elveția, la juniori, Aliji era considerat un jucător extrem de promițător. Totuși, acesta nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, iar în vară a trecut printr-o dramă. Aliji s-a întors acasă unde a petrecut timpul cu tatăl său, care era grav bolnav. Părintele jucătorului a decedat în august, iar de atunci Aliji și-a căutat fără succes o nouă echipă.

"În viață, totul are sens. În vară eram dezamăgit că nu am echipă, dar mi-am dat seama că pot merge acasă și pot sta cu tatăl meu. Erau ultimele luni din viața lui", spunea în septembrie Aliji.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.