Liga 1

Dănciulescu îl atacă pe Bratu din cauza situației de la Dinamo: "Eu aflam din presă! Nu e normal să facă asta"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 30 octombrie 2018

Ionel Dănciulescu, fost director general la Dinamo, a vorbit despre situația echipei și a spus că nu a fost consultat la transferuri.

"Eu am fost consultat la aducerea lui Sorescu. Am zis că este un tânăr de viitor care poate ajuta Dinamo în următorii ani. Și am mai fost consultat și în momentul în care s-a discutat aducerea unui atacant. A fost o discuţie în care aveam de ales între Subotici şi un atacant austriac. I-am zis lui Bratu ca l-aş prefera pe Subotici pentru că a mai jucat în Liga 1 şi cunoaşte campionatul.

În rest, din păcate, aflam din presă ce transferuri a mai făcut Florin Bratu. Nu e normal ca un antrenor care a primit mână liberă din partea conducerii să nu îşi asume responsabilitatea. Florin Bratu a alcătuit lotul şi trebuie să îşi asume asta!

Am încredere că Mircea Rednic poate redresa Dinamo şi chiar dacă pare o utopie, Dinamo poate prinde play-off-ul. Asta şi dacă suporterii vor fi lângă echipă", a declarat Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport.

Citește și: Încă două transferuri la Dinamo! Rednic aduce un fundaș care nu a mai jucat din vară + negocieri pentru fratele unui fotbalist din Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.