Liga 1

Duckadam cere de urgență două transferuri la FCSB: "Așa trebuie să facă echipele serioase"

Bogdan Planic s-a accidentat în meciul cu Voluntari, 2-1, și va rata derby-ul cu Dinamo din 11 noiembrie. Și Mihai Bălașa e accidentat în acest moment // FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 31 octombrie 2018

Helmuth Duckadam, 59 de ani, președintele de imagine al celor de la FCSB, e de părere că roș-albaștrii trebuie neapărat să transfere un fundaș central în această iarnă.

"Va trebui să achiziționăm cel puțin un fundaș central. Play-off-ul va fi foarte greu. Credeam că o vom avea adversară doar pe CFR, dar e și Craiova în luptă, cred că se poate bate la titlu.

Alex Pașcanu e un jucător foarte bun, dar nu eu decid transferurile la echipă", a spus Duckadam, la Pro X.

Singurii fundași centrali de meserie din lotul roș-albaștrilor sunt Bogdan Planic și Mihai Bălașa, ambii accidentați în acest moment. Dică a improvizat pe toată durata sezonului și i-a mai folosit pe acel post pe Lucian Filip, Dragoș Nedelcu, Momcilovic, Junior Morais sau Ovidiu Popescu.

Fostul mare portar e de părere că echipa lui Dică ar mai avea nevoie să se întărească și cu un goalkeeper în perioada următoare.

"Cu siguranță mai e nevoie și de un portar. Echipele importante și serioase trebuie să aibă 3 portari aproape de același nivel", a spus "Eroul de la Sevilla".

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.