Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Miodrag Belodedici a tranșat războiul CSA - FCSB: "Ea e continuatoarea Stelei. Care alții? Sunt frustrat să văd asta, mă enervează"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 31 October 2018

Miodrag Belodedici, 54 de ani, fostul mare jucător al Stelei, a fost invitat azi în emisiunea GSP LIVE moderată de Costin Ștucan. Acesta a dezbătut și subiectul care macină întreaga suflare stelistă, și anume conflictul dintre CSA Steaua și FCSB

Vezi VIDEO cu momentul în care Belodedici vorbește despre războiul FCSB - CSA

"Fiecare are direcția lui. Nu avem de ce să fim dezbinați. Sunt puțin enervat când se vorbește despre scandalul acesta. Mă enervează că oamenii nu au știut să mențină echipa în continuare. Nu știu de ce! Poate nici nu au vrut, nu știu! Trebuia să se găsească o soluție. Mai ales că sunt militari.

Sunt frustrat să văd asta. Ma enervează! Am ajuns să fim întrebați cu cine ținem? FCSB e continuatoarea Stelei. Care alții? Ei sunt! E foarte bine dacă CSA  a format o echipă nouă. E extraordinar pentru copilașii din Ghencea. O să țin cu amândouă, dar dacă CSA o să poarte numele Stelei o să țin cu ea în eventualitatea dacă ajunge în Liga 1. Eu țin și cu FCSB-ul", a spus Miodrag Belodedici, la emisiunea GSP LIVE din această dimineață. 

Vezi și:  GSP LIVE // Q&A cu Miodrag Belodedici: cum s-a îmbătat cu Hagi și modul halucinant în care se motiva Bumbescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.