Liga 1

Vă mai aduceți aminte de portarul cu o singură mână care a jucat contra Rapidului? Gestul superb făcut de Andrei Vlad pentru el

FOTO: Facebook Tudorel Mihăilescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 31 October 2018

Andrei Vlad, 19 ani, portarul lui FCSB, a ieșit în evidență printr-un gest superb: i-a dăruit o pereche de mănuși lui Tudorel Mihăilescu, portarul român care evoluează în Liga a 4-a deși are o singură mână. 

Cei doi s-au întâlnit la baza din Berceni a celor de la FCSB, iar Tudorel Mihăilescu, fost adversar al Rapidului în Liga a 4-a, a fost profund impresionat de gestul goalkeeper-ului stelist, postând un mesaj pe contul său de Facebook.

MIHĂILESCU, PORTARUL FĂRĂ O MÂNĂ

E fan Steaua, are 51 de ani și o voință de oțel. Tudorel Mihăilescu a vrut mereu să ajungă să joace fotbal.

Deși era mai rapid ca mulți și avea o precizie de lunetist atunci când arunca mingea, comuniștii nu i-au permis să joace fotbal din cauza handicapului.

Situația s-a schimbat după 1989, chiar dacă a durat un an până a reușit să își primească avizul.

"Întotdeauna mi-am dorit să fiu portar. Mereu mi-a plăcut să dau indicații din spate. A trebuit să merg la doctor pentru a-mi da voie să joc. A fost nevoie de un an pentru a-mi da voie să joc. Era aproape imposibil să mă lase să joc cu un braț", povestea Mihăilescu în toamna lui 2016.

Citește și: FABULOS! Povestea emoționantă a portarului român cu o singură mână, care a blocat Rapidul și a ajuns în New York Times!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.