Liga 1

Vestiarul lui Dinamo fierbe! Motivul pentru care s-au supărat jucătorii pe Rednic + Detalii incendiare despre situația "câinilor"

Foto: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 01 November 2018

Fotbaliștii lui Mircea Rednic sunt supărați de faptul că antrenorul vorbește doar de noi transferuri și de remanierea lotului.

"Câinii" sunt pe loc de baraj, iar atmosfera este deplorabilă în vestiarul echipei. Fotbaliștii au fost apostrofați de către fani la meciul de la Chiajna (0-0), apoi amenințați de suporteri.

Situația s-a deteriorat și în interiorul formației, întrucât Mircea Rednic a avut mai multe reacții contradictorii în ultimele zile.

Antrenorului i se reproșează dinspre grupul jucătorilor faptul că în vestiar încearcă să-i mobilizeze, apoi în public, după meci, așa cum s-a întâmplat și la Chiajna, vorbește doar de transferuri și de vina fotbaliștilor pe care vrea să-i schimbe cu alții aduși de el.

În ediția tipărită de azi și pe platforma digitală puteți citi declarațiile concrete ale lui Rednic care i-au nemulțumit pe jucători și alte detalii incendiare de culise despre situația de la club!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.