Cupa Romaniei

U CLUJ - ASTRA 3-4 // UPDATE U Cluj cere ca Astra să piardă la "masa verde" meciul din Cupa României! Ce spune regulamentul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 01 noiembrie 2018

Astra s-a calificat ieri în "sferturile" Cupei României, după ce a revenit de la 0-3 cu U Cluj, scor final 4-3, în prelungiri (Detalii AICI). 

Știrea inițială:

Oficialii clujeni au depus contestație, iar Astra riscă să piardă meciul "la masa verde". Conducătorii lui U Cluj reclamă faptul că Astra a făcut două schimbări în cele două reprize de prelungiri.

În cele 90 de minute, Gigi Mulțescu a efectuat două schimbări, Valentin Gheorghe, în minutul 65, și Laurențiu Buș, 76, iar în reprizele de prelungiri a făcut alte două modificări, Erico, introdus în minutul 118, și Koukou, băgat în minutul 120.

"Eu am sesizat această problemă. O să vedem ce spune regulamentul", a declarat Ioan Ovidiu Sabău, managerul de la U Cluj, pentru Prosport.

Meciul a fost condus de Horia Mladenovici, iar asistenți au fost Ferencz Tunyogi și Gabriel Bârjac.

Ce spune regulamentul

În articolul 30 din ROAF, punctul 11, se precizează doar că a patra schimbare trebuie făcută în reprizele de prelungiri. 

"În faza naţională, în toate jocurile se pot efectua maximum 3 (trei) înlocuiri de jucători pe durata celor 90 de minute. În situaţia jocurilor în care se vor disputa reprize de prelungiri, conform art. 30 alin 9 din ROAF este permisă efectuarea a 4 (patru) înlocuiri de jucători, cu condiţia ca cea de a 4-a înlocuire să se efectueze numai în reprizele de prelungiri", se arată în art. 30 din ROAF.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.