Stranieri

Halloween Bölöni: a condus liderul la pauză, 2-0, dar a pierdut, 2-4! La final s-a luat de arbitraj: "Nu-mi explic de ce mai avem VAR"

Articol de Daniel Scorpie  —  joi, 01 noiembrie 2018

Antwerp, echipa lui Ladislau Boloni, a condus liderul Genk la pauză, 2-0, dar s-a prăbușit în repriza a doua, 2-4. Antrenorul român s-a plâns de arbitraj: ”Nu înțeleg de ce n-a consultat VAR la cele două penaltyuri și la corneul de la al treilea”.

Timp de o repriză, Loți Bölöni a visat frumos, chiar deși era Halloween. Conducea cu 2-0 la pauză pe unica echipă neînvinsă din elita belgiană și se putea apropia la două puncte de primul loc! Bolingi (23) și Juklerød (45+1) prevesteau o mare victorie. Antwerp a căzut inexplicabil în actul secund și Genk a învins incredibil cu 4-2. "Dublele" reușite de Malinovskiy și Samatta, primul din două penaltyuri, i-au păstrat în frunte pe oaspeți.

"Ne-au predat o lecție"

Bölöni a dat vina și pe arbitraj pentru revenirea liderului. "VAR n-a intervenit la primul 11 metri, nici la cel de-al doilea și la cornerul de la al treilea. Nu-mi explic de ce mai avem asistență video! Rezultatul oricum nu se mai schimbă. Genk este o echipă foarte bună, cea mai valoroasă din Belgia. Ne-a predat o lecție și din asta va trebui să învățăm. Le urez succes mai departe, inclusiv în cupele europene", a declarat antrenorul român.

"Am pierdut controlul"

Loți a încercat să explice evoluția cu două fețe a lui Antwerp: "Știam că va fi un meci greu. Am condus cu 2-0, cu mult entuziasm, ambiție și forță. Apoi ne-am liniștit brusc și au apărut problemele. Ne-au pus la pământ cu cele două penaltyuri, am scăpat meciul de sub control și nu am mai jucat ca o echipă. E foarte simplu". 

0 eșecuri acasă avea Antwerp până miercuri. Nu mai pierduse pe teren propriu în campionat de pe 12 mai, 1-2 cu Sint Truidense. Loți are totuși a doua cea mai bună defensivă

9 goluri în 12 etape încasase echipa lui Bölöni în primele 12 etape. Nu mai primise 4 goluri într-un meci de la 0-4, tot cu Sint Truidense ("afară"), în play-offul de EL, pe 7 aprilie

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.