Liga 1

Andrei Vochin pune degetul pe rana lui Dinamo: "Rednic ar trebui să bată măcar echipe din play-out, ca Bratu"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 01 noiembrie 2018

Mircea Rednic și Florin Bratu, doi dintre cei trei antrenori ai lui Dinamo din acest sezon, s-au contrat zilele trecute pe tema pregătirii fizice a echipei din "Ștefan cel Mare".

Andrei Vochin, consilierul președintelui Federației Răzvan Burleanu, a vorbit despre situația de la Dinamo, criticându-l pe actualul antrenor Mircea Rednic. 

"Grija lui Rednic ar trebui să fie să înceapă să câștige meciuri. Măcar cu echipele de play-out, cum făcea Bratu. Bratu câștiga cu echipele din play-out și era luat peste picior de toată lumea, Rednic nici asta nu face", a spus Andrei Vochin, la TV Telekom Sport. 

La finalul primelor 13 etape ale sezonului regulat, Dinamo se află pe locul 12, cu 13 puncte. Florin Bratu a fost demis după 9 etape, iar ultima victorie a "câinilor" în campionat a fost reușită cu el pe bancă, 1-0 cu Hermannstadt pe 25 august. 

  • CONTEXT: Disensiunile dintre Rednic și Vochin nu sunt o noutate. În iulie 2017, "Puriul" a lansat mai multe atacuri la adresa lui Vochin pentru faptul că l-a adus la echipa națională pe selecționerul Christioph Daum. "Cred că în viață e bine să te stabilești ce vrei. Ori să faci pe impresarul, ori să faci pe antrenorul. Trebuie să știi să te menții pe o linie și să te mulțumești cu salariul pe care-l ai și să nu mai cauți o altă sursă de finanțare", spunea Vochin la acea vreme.  (detalii, AICI)

Vezi și: Negoiță a luat atitudine! Mesajul categoric transmis lui Rednic: "Doar așa vin jucători"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.