Cupa Romaniei

CSIKSZEREDA - DINAMO // FOTO + VIDEO Atacuri rasiste ale fanilor lui Csikszereda în finalul meciului cu Dinamo: "Țiganii, țiganiI!"

+6 Foto
O parte dintre fanii lui Csikszereda la meciul cu Dinamo // FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de Eduard Apostol, Bogdan Bălaş (foto)  —  joi, 01 noiembrie 2018

Finalul meciului dintre Csikszereda și Dinamo, câștigat de harghiteni în urma loviturilor de departajare (3-3, 9-8), a fost unul de-a dreptul incendiar, care s-a lăsat cu mai multe scandări rasiste ale gazdelor, ce le-ar putea aduce suspendarea pentru următorul meci. 

După ce dinamoviștii au avut de trei ori ocazia de a tranșa partida, însă au ratat de fiecare dată, Csikzereda a trecut în avantaj la loteria penalty-urilor. Delorge trebuia să înscrie ca să o mențină pe Dinamo în joc. A bătut însă lamentabil, direct pe centrul porții. Arbitrul a dictat repetarea loviturii pentru că Bordas nu a stat pe linia porții, după ce gazdele apucaseră să sărbătorească deja calificarea! Delorge a clacat și a doua oară, executând la fel de slab.

Momentul în care arbitrul Andrei Antonie a dictat repetarea penalty-ului lui Delorge i-a aprins pe fanii ciucani care au umplut stadionul la acest meci! Deși tot meciul au scandat cântece în limba maghiară, aceștia au apelat la celebrele scandări autohtone: "Hoții, hoții" și "Rușine să vă fie". 

Fanii lui Csikszereda au lansat apoi un atac rasist la adresa românilor, pe care i-au insultat la unison: "Țiganii, țiganii, țiganii!". Ulterior, spectatorii au scandat și: "Ria, ria, Ungaria".

Vezi și: VIDEO Scandal după meci! Ultrașii dinamoviști au mers din nou peste jucători » Cum i-au ironizat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.