Cupa Romaniei

VIDEO ȘOCANT Urmărire ca în filme! Ultrașii dinamoviști au oprit autocarul lui Dinamo în trafic: "Jos din scaune!"

+2 Foto
FOTO: Radio Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 02 November 2018

Ultrașii dinamoviști s-au dezlănțuit pe drumul de întoarcere de la Miercurea Ciuc și au oprit cu forța, în trafic, autocarul lui Dinamo. "Câinii" au fost eliminați de Csikszereda, 3-3, 8-9 în urma loviturilor de departajare. 

Trei autovehicule ale fanilor dinamoviști au prins din urmă autocarul echipei care se îndrepta către București. Fanii au coborât din mașini și s-au îndreptat spre autocar, aducându-le jucătorilor lui Rednic cuvinte grele. 

"Băi **********, jos din scaune", a fost una dintre lozincile agresive cu care ultrașii dinamoviști au încercat să-i sperie pe jucători.

Ulterior, autocarul lui Dinamo a oprit într-o benzinărie, iar staff-ul dinamovist nu a scăpat nici acolo de fanii furioși. Mircea Rednic și secundul Iulian Mihăescu au ieșit în parcare pentru a discuta cu suporterii. 

"Istorie" după 50 de ani!

Eliminați de o echipă din al treilea eșalon, jucătorii lui Dinamo au repetat o contraperformanță uriașă, care data din sezonul 1972-73 al Cupei României. Atunci, Constructorul Galați, trupă de liga a treia, a eliminat câinii, scor 1-0, deși venea din Liga a 3-a.

Echipa de pe Dunăre se califica în finala competiției, pierdută în fața Chimiei Râmnicu Vâlcea după rejucare (1-1, 0-3). În rest, Dinamo a pierdut de 12 ori în Cupa României împotriva unor divizionare secunde, ultima oară contra Mioveniului în 2014-15.

Vezi și: Declarații devastatoare ale lui Mircea Rednic după eliminarea rușinoasă din Cupa României + atac la Grozav

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.