Liga 1

UPDATE // EXCLUSIV Grozav și alți doi fotbaliști și-au reziliat contractele cu Dinamo! Alte nume importante sunt aproape de plecare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 02 noiembrie 2018

Gicu Grozav (28 de ani) și-a reziliat contractul cu Dinamo în această dimineață! Acesta semnase cu roș-albii fix în urmă cu o lună pe o perioadă de doi ani. Alți doi jucători l-au urmat!

UPDATE 14:55

În cele din urmă, Delorge și Mezague și-au reziliat contractele astăzi cu Dinamo. Echipa alb-roșie a ajuns astfel la 3 jucători dați afară în doar câteva ore.

UPDATE 12:30

Dinamo vrea să mai scape de trei jucători! După eliminarea lamentabilă din Cupa României, ”câinii” s-au despărțit de Gicu Grozav și forțează rezilierea altor trei înțelegeri. Tomislav Gomelt, Kino Delorge și Katsikas vor negocia astăzi pentru ruperea contractelor.

Știrea inițială

GSP.ro a aflat că atacantul a fost cel care și-a dorit rezilierea contractului, iar șefii dinamoviști au acceptat fără niciun fel de discuții. Fotbalistul își va încasa banii la zi!

Cel mai probabil, jucătorul s-a supărat după declarațiile lui Rednic de aseară. Antrenorul i-a criticat pe toți, mai ales pe Grozav care a ratat penalty-ul decisiv din meciul de Cupă cu Csikszereda(Liga 3), scor 3-3, 8-9 în urma loviturilor de departajare. Dacă marca, Grozav o califica pe Dinamo în ”sferturi”, însă acesta a ales să execute o scăriță, care s-a dus mult peste poartă.

”Dinamo i-a întins o mână și lui Gicu Grozav și tu vii și te comporți așa? Cine nu-și revine, să plece! O să merg pe tineret. Cine arată că nu merită să rămână la Dinamo va pleca! Am ajuns la fundul sacului! Săracul portar Muțiu ce să mai facă? Trebuia să-l pun să dea penalty!", a spus Rednic la conferința de presă.

10.000 €
pe lună  este salariul pe care Dinamo i l-a oferit lui Grozav în primă instanță

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.