Liga 1

OFICIAL Prima mutare a lui Rednic după apocalipsa din Cupă » Fotbalistul a fost prezentat azi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 02 noiembrie 2018

Dinamo a oficializat astăzi primul transfer după ce a fost eliminată din Cupa României de Csikszereda (3-3, 8-9 la penalty-uri). "Câinii" s-au înțeles cu fundașul stânga albanez Naser Aliji, 24 de ani.

Acesta a efectuat azi vizita medicală și se va alătura în scurt timp lotului pregătit de Mircea Rednic, fiind deja prezentat pe site-ul oficial al clubului. 

Pe postul de fundaș stânga, Rednic îi are în prezent pe Sergiu Popovici și Vlad Olteanu, ambii cu evoluții extrem de dezamăgitoare pe parcursul acestui sezon. 

Aliji, care are și cetățenie elvețiană, era liber de contract după ce în vară s-a despărțit de italienii de la Virtus Entella. De-a lungul carierei, acesta a mai jucat la FC Basel, FC Vaduz, Kaiserslautern. Aliji a jucat în naționalele de juniori ale Elveției și are 11 meciuri pentru naționala de seniori a Albaniei.

42 de meciuri
are Aliji pentru FC Basel, marcând 1 gol

400.000 €este cota lui Aliji, potrivit transfermarkt

Azi, Dinamo le-a reziliat contractele mijlocașului Gicu Grozav și fundașilor Teddy Mezague și Kino Delorge (detalii, AICI).În plus, alți doi jucători, mijlocașul Tomislav Gomelt și fundașul Georgios Katsikas sunt pe picior de plecare. 

Vezi și: Gicu Grozav, desființat după ”scărița” penibilă cu Csikszereda: ”Nu poți să fii atât de nesimțit”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.