Liga 1

"Rednic se ascunde mereu după fusta altuia, nu știa unde vine?" » Antrenorul "câinilor", criticat de un fost coechipier

FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 02 noiembrie 2018

Dănuț Lupu, fostul mare jucător al celor de la Dinamo, a vorbit despre eliminarea rușinoasă a "câinilor", scoși din Cupa României de AFK Csikszereda (3-3, 8-9 după penalty-uri). 

"E o situație penibilă, dar nu sunt de vină jucătorii. De vină e cine i-a adus. Lăsați-mă să cred că nu Bratu a fost cel care a decis să-i aducă. Dacă eram în locul domnului David, încercam pur și simplu să joc cu acei copii de la Dinamo.

Stau și mă gândesc: Mircea Rednic încearcă să aducă jucători, dar va aduce doar jucători liberi, cărora le va trebui o lună-două să se acomodeze. Până atunci, se termină campionatul. Tare mi-e frică că Rednic va pleca în vară. 

Vorbim de «New Dinamo» de 7-8 ani. S-au adus jucători continuu, dar nu s-a făcut nicio performanță. Mi-e greu să cred că Dinamo va prinde play-off-ul, are un program foarte greu. Totuși, sunt conștient că echipa nu va retrograda nici dacă se vor folosi doar jucători tineri. 

Rednic e un antrenor extraordinar de bun, dar se ascunde mereu după fusta altuia. Nu știa ce jucători sunt la Dinamo? Când a venit, erau buni, iar acum nu mai sunt buni jucătorii? ", a spus Dănuț Lupu, la TV Digi Sport. 

Citește și: "Nimeni nu e mai bun ca el acolo" » Declarații la superlativ despre primul transfer din era Mircea Rednic

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.