Liga 1

Ultimele detalii despre starea lui Valentin Mihăilă + cum a fost încurajat de un oficial al echipei în ambulanță: "Hai, zâmbește un pic la mine"

FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 02 noiembrie 2018

Valentin Mihăilă, mijlocașul de 18 ani al celor de la CS U Craiova, a trecut prin momente de groază în startul meciului cu Poli Iași, câștigat de olteni cu 3-0. Acesta a fost lovit dur de Laurențiu Rus și a rămas inconștient pe gazon. A fost transportat la spital după 25 de minute, iar starea lui e acum una bună.

După ce și-a revenit, în timp ce se afla în ambulanță, Mihăilă a fost încurajat de Lucian Pretorian, managerul echipei oltene, care a încercat să-l îmbărbăteze, făcându-i o fotografie. 

"Ştiu că nu îţi aminteşti nimic, ai fost inconştient. Acum eşti bine, nu? Zâmbeşte un pic la mine. E normal să nu-ţi aminteşti. Te-ai lovit şi ai fost un pic inconştient", au fost cuvintele pe care Pretorian i le-a adresat lui Mihăilă, conform TV Telekom Sport, managerul voind să posteze pe siteul clubului poza pentru a-i liniști pe fani. 

Diana Zinovei, medicul de pe ambulanță, a vorbit despre starea lui Mihăilă, oferind informații pozitive. 

"Jucătorul a prezentat o scurtă pierdere de conştienţă, din cauza unei posibile comoţii cerebrale. Este transportat la spital, unde se vor efectua investigaţii suplimentare. A fost transportat conştient, stabil hemodinamic şi respirator", a declarat Diana Zinovei, medicul de pe ambulanță, la TV Telekom Sport.

Vezi și: GALERIE FOTO + VIDEO Accidentare cutremurătoare în Poli Iași - Craiova: Valentin Mihăilă, INCOȘTIENT după o lovitură brutală, în gât, a lui Laurențiu Rus

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.