Liga 1

Ordinul fanilor dinamoviști, zero șanse de reușită! Cerere șocantă la negocieri: 5 ani contract și clauză de 1 milion

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 03 noiembrie 2018

După ce-au oprit autocarul echipei în noaptea de după înfrângerea din Cupei României, cu AFK Csikszereda (3-3, 8-9 după penalty-uri), și au vrut să-i dezbrace pe jucători de tricouri, "ultrașii" din PCH le-au cerut ieri conducătorilor să-l aducă pe Florin Prunea, 50 de ani, președinte

Fostul portar de la Dinamo pune condiții în negocierile cu echipa alb-roșie. Fostul interenațional cere un contract pe 5 ani și clauză de reziliere de un milion de euro! În aceste condiții, va fi imposibil să ajungă la un acord cu Negoiță și compania. 

Săptămâna viitoare, Florin Prunea va fi observator la meciul dintre Ludogoreț și AEK Larnaca, partidă care se joacă joi, de la ora 22:00. 

"Mulțumesc suporterilor că apreciază treaba pe care am făcut-o. Eu mi-am spus părerea foarte clar, nu renunț la principiile după care mă ghidez activ în carieră. A mai existat o discuție cu domnul Negoiță. Ce e mai grav e că nimeni nu își asumă nimic la Dinamo. Nici conducătorii, nici antrenorii. Jucătorii trebuie lăsați, sunt momente grele și trebuie să strângă rândurile. Aici e întreaga problemă a lui Dinamo, nimeni nu-și asumă" Florin Prunea, la TV Telekom Sport.

Citește și: Vestea anului pentru dinamoviști! Rednic pune în aplicare planul care să o SALVEZE pe Dinamo » "Puriul" îi ia din putere lui Negoiță!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.