Liga 1

Cele mai recente informații despre starea lui Mihăilă: "A rămas la Iași" » Marcel Popescu, reacție dură: "A vrut să lovească"

Captură TV Digi Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 03 November 2018

Marcel Popescu, președintele celor de la CSU Craiova, a vorbit despre starea mijlocașului Valentin Mihăilă, 18 ani, accidentat de Laurențiu Rus în meciul Poli Iași - CSU Craiova 0-3. (Detalii AICI)

"Mihăilă este bine. Se va întoarce la Craiova în scurt timp. Dacă asta se întâmpla pe stradă, era caz penal. Nu există «N-am vrut». Rus știa că nu are nicio șansă la duel. Mingea a fost trecută peste el. Poate nu a vrut să-l lovească așa violent, dar a vrut să lovească. Nu mă interesează ce suspendare sau sancțiune va primi. Jucătorii trebuie să înțeleagă că adversarii sunt colegi. De la a ne comporta animalic și a accepta infrângerea, e diferență mare și probă de civilizație", a declarat Marcel Popescu la Pro X.

"E recuperat total"

Claudiu Stamatescu, medicul celor de la CSU Craiova, a dat și el detalii despre starea jucătorului.

"Mihăilă este bine. A rămas la Iași sub observația medicului Andrei Tohăneanu, de la Poli Iași. A făcut toate investigațiile. Am fost la două spitale. Starea lui e foarte bună. E recuperat total. Când medicii au intrat pe teren, Mihăilă își revenea. Rus, după meci, a fost mereu lângă Mihăilă", a declarat Stamatescu la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.