Liga 1

FCSB - ASTRA // Dică are bătăi de cap: "Și azi am lucrat la asta" » Mesaj categoric pentru jucători: "Nu avem nicio scuză"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 03 noiembrie 2018

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a susținut azi conferința de presă de dinaintea meciului cu Astra, de duminică, ora 21:00.

Dică a vorbit despre problemele de lot pe care le are și despre faptul că echipa roș-albastră primește multe goluri din fazele fixe.

"Nu îmi e ușor, dar sper să pun jucătorii pe cele mai bune poziții și aceștia să dea randament. Nu o perioadă ușoară. Vom vedea săptămâna viitoare dacă vom putea recupera vreun jucător pentru meciul cu Dinamo.

Este o problemă că primim mutle goluri din faze fixe. Am lucrat și azi asta. E important să fim concentrați și să câștigăm duelurile la fazele fixe.

Nu avem nicio scuză dacă pierdem campionatul. Avem condiții foarte bune, jucători de valoare, iar salariile sunt plătite la zi. Dar să ținem cont și de probleme. Nu e ușor să ai jucători suspendați și accidentați", a declarat Nicolae Dică la conferința de presă.

Citește și: Probleme tot mai mari la FCSB! Dică a capitulat și anunță: "Nu mai înțeleg nici eu ce se întâmplă!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.