Liga 1

VIDEO Scandal la finalul meciului Sepsi - Hermannstadt » Neagoe a vrut să sară la bătaie: "Vine un copil și mă înjură?!" + Balaj: "«Roșu» obligatoriu"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 03 noiembrie 2018

La finalul partidei dintre Sepsi și Hermannstadt, scor 1-3,  Eugen Neagoe și Alexandru Dandea, fundaș al oaspeților, au avut un schimb aprins de replici. Extrem de nervos, antrenorul a fost oprit cu greu să nu-și facă singur dreptate. 

Din spusele antrenorului de la Sepsi, totul ar fi început încă din timpul meciului, când fotbalistul lui Hermannstadt i-ar fi aruncat câteva cuvinte grele.

"M-a înjurat din minutul 55, apoi și după meci. Penibili au fost și arbitrii. Am și eu o vârstă. Vine un copil și mă înjură și arbitrul n-a avut nicio reacție. Trebuiau luate măsuri. Arbitrul nu se respectă pe el. E jenant! E prima dată când mi se întâmplă asta. E rușinos!", a zis Eugen Neagoe la Telekom Sport.

Meciul a fost condus de "centralul" Marian Barbu din Făgăraș. 

Prezent în studioul Telekom, fostul arbitru Cristi Balaj a spus că arbitrul ar fi trebui să-l elimine pe Dandea: "E cartonaș roșu obligatoriu. E inacceptabil".

VIDEO AICI!

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.