Liga 1

Costel Enache, după umilința cu CFR: "Iau în calcul demsia"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 03 November 2018

Costel Enache a fost foarte supărat după înfrângerea echipei sale cu CFR Cluj, scor 1-5. Tehnicianul recunoaște că ia în calcul o demisie și anunță  revenirea lui Cornel Șfaițer, fostul președinte, la club. 

"Obiectivul nostru e de a fi utili la locul de muncă în jobul nostru. Cât timp mă simt util în acest colectiv voi spune că merg înainte, dar știm că așa e cultura fotbalului românesc. Decizia asta nu o iau eu, ci conducerea. Unele declicuri pot ajuta echipele.

Eu am o demisie scrisă în alb. Sub nicio formă nu va fi un conflict financiar și profesional dacă se va pune problema de așa ceva. Aici se comunică foarte mult. Iau în calcul și o demisie pentru a face acel declic de care e nevoie", a zis Costel Enache la Look.

...despre revenirea lui Cornel Șfaițer: "Cornel a venit la vestiar după meci să îi îmbărbăteze pe jucători. El e mereu aproape de echipă, s-a interesat de starea de spirit a băieților. Mai departe nu cred că vă pot spune eu mai multe". 

...despre meciul cu CFR: "E o seară dureroasă. Mă simt stingher. O să îmi fac un review la tot ce s-a întâmplat. Mi-au trecut nenumărate gânduri prin minte. Am pierde timpul degeaba să spun ce tâmpenii îmi trec mie prin cap. M-am uitat și pe statistică, am căutat și în pauză să găsesc momentele importante ale jocului. Fotbalul e ciudat, uitați ce context avem, au avut 4 șuturi pe poartă și 5 goluri.

CFR a beneficiat de un context ideal la acest meci. Noi am ratat, am avut două bare, în schimb lor le-au intrat toate. Am fost naivi azi. E o lecție dură, care ne va rămâne mult timp în minte".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.