Liga 1

Becali a reacționat după ce a aflat că riscă închisoarea: "Nu avem inteligenţă, ăsta e neamul nostru! Cu Hristos şi crucea îl spulber pe cel care a făcut plângere cu pixul lui Satan"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 04 noiembrie 2018

Gigi Becali, 60 de ani, patronul FCSB, ar putea risca 3 ani de închisoare după ce votat la Referendumul pentru Familie, deși nu avea voie (Detalii AICI).

Gigi Becali a reacționat după ce Autoritatea Electorală Permanentă ar fi confirmat că a votat și explică  de ce nu crede că ar trebui să aibă probleme cu legea.

"Asta e meteahna. Nu avem inteligenţă, ăsta e neamul nostru! În interdicţie spune clar că nu am voie să aleg pe cineva sau să particip eu la alegeri. Nu spune «Nu are voie să voteze». A alege e ceva şi a vota este altceva. Să votezi în ceea ce priveşte Constituția, care consacră trăirea în societate, nu te poate opri nimeni!

E chestie de nuanţă, dar nu avem discernământ juridic. Ei fac plângere penală, iar eu fac rugăciune. Şi îmi dă Dumnezeu un judecător bun şi zice: «Are dreptate Becali!» Cu Hristos şi crucea, îmi dă Dumnezeu judecător şi îl spulberă pe cel care a făcut plângere cu pixul lui Satan", a declarat Gigi Becali la RomâniaTV.

Citește și: Becali e contrazis din interiorul clubului: "O să fie meciuri importante, iar ei nu sunt pregătiți!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.