Campionate

RAYO VALLECANO - BARCELONA 2-3 // VIDEO Există viață și fără Messi: Suarez, noul erou de la Barcelona » Performanță incredibilă reușită de atacant

FOTO: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  duminică, 04 noiembrie 2018

Barcelona a câștigat cu emoții pe terenul lui Rayo Vallecano, 3-2, cu două goluri marcate în minutele 87 și 90. Uruguayanul Luis Suarez a suplinit absența decarului Leo Messi cu încă o dublă la Madrid.

Barcelona a supraviețuit seriei de jocuri fără Messi, legând victorii cu Sevilla, Inter, Real Madrid și Rayo. Dar, dintre toate, cel mai tare a suferit sâmbătă seară, pe "Butarque", unde a riscat să repete coșmarul cu Leganes, 1-2. Abia în final a reușit remontada contra penultimei clasate, 3-2.

I-a salvat pe catalani din nou "Canibalul" Suárez, care a deschis și a închis thrillerul. Uruguayanul, fabulos în El Clasico, a reușit două goluri din 5 șuturi cadrate. "Jucăm mai bine cu Lionel în teren, nu știu dacă va reveni cu Inter", a ținut să precizeze antrenorul Ernesto Valverde.

"Ne-am relaxat după primul gol"

Atacantul și-a făcut autocritica în numele echipei: "În astfel de meciuri se poate pierde titlul. Sunt detalii care trec, însă am riscat să plătim pentru relaxarea de după primul gol. E normal ca antrenorul să fie supărat pe noi. Ne-a trecut glonțul pe la ureche! Sigur că și Rayo are meritele ei, dar noi rămânem principalii vinovați".

9 goluri în 11 meciuri a reușit Suárez pentru Barca în acest campionat. 6 dintre acestea în ultimele 3 jocuri, fără Messi în teren

183de secunde a fost intervalul în care au marcat Ousmane Dembélé și Luis Suárez în finalul partidei cu Rayo

Citește și: PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, lider în Europa! În ce top este pe Manchester City și Liverpool

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.