Liga 1

Rednic a dezvăluit salariul unui jucător de la Dinamo și a ieșit din nou la atac: "Au venit nepregătiți și nu s-a făcut un antrenament separat! Antrenorul nu a vrut"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 04 noiembrie 2018

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre transferul fundașului stânga albanez Naser Aliji, 24 de ani, și i-a atacat pe unul dintre foștii antrenori, Florin Bratu.

"Aliji are un salariu de 4.000 de euro pe lună, cu posibilitatea de crește din iarnă. A jucat în națională și sper să revină acolo. Avem informații foarte bune despre el. L-am văzut dornic să joace și să se antreneze.

Nu știu când va juca și dacă va fi apt pentru meciul cu FCSB (n.r. duminică, 11 noiembrie, ora 21:00 ). Nu vreau să comit greșelile făcute de alții. Au venit jucători nepregătiți și nu s-a făcut un antrenament separat cu ei. Nu că nu a vrut preparatorul, ci nu a dorit antrenorul. Asta mi-au spus colaboratorii", a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

Vezi AICI ce a spus Mircea Rednic despre pregătirea fizică a jucătorilor de la Dinamo

  • Aliji, care are și cetățenie elvețiană, era liber de contract după ce în vară s-a despărțit de italienii de la Virtus Entella. De-a lungul carierei, acesta a mai jucat la FC Basel, FC Vaduz, Kaiserslautern. Aliji a jucat în naționalele de juniori ale Elveției și are 11 meciuri pentru naționala de seniori a Albaniei.

42 de meciuri
are Aliji pentru FC Basel, marcând 1 gol

400.000 €este cota lui Aliji, potrivit transfermarkt

Citește și: Rednic anunță noi transferuri la Dinamo: "Azi vin doi și mâine semnează" » Ce mutări pregătește în iarnă + dezvăluire despre plecări

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.