Altele

UPDATE Ghiță îl provoacă pe Moroșanu: ”Ai curaj să lupți cu mine bărbătește?” » Dezvăluirea neașteptată a celui poreclit ”Moartea din Carpați”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 04 November 2018

Daniel Ghiță (37 de ani) a revenit în circuitul K1 cu o victorie prin KO în prima repriză în fața lui Dzevad Poturak și vrea ca următorul adversar să fie Cătălin Moroșanu (34 de ani).

UPDATE 22:20

Răspunsul lui Cătălin Moroșanu n-a întârziat să apară: ”Acel moment când afli că ești provocat de cineva care tocmai ți-a refuzat oferta. Adevărul nu poate fi ascuns! Pe 15 decembrie îmi fac încălzirea!”

"Am spus că toți marii «campioni» ai României sa vină în ring să lupte cu mine: Pauză... Nu-i aud și nu-i văd decât la emisiuni TV, unde sunt toți «campionii K1». Luptătorilor, aveti șansa...

Că nu mai sunt bun, sunt bătrân, dar vreau sa lupt cu lupii tinerii, mari campioni K1, pe care nu-i văd pe la acțiuni civice, doar la TV", a scris Ghiță pe contul său de Facebook.

Primul nume important cu care vrea să se lupte Ghiță e ”Moartea din Carpați”: ”Moroșanu, ai curaj să lupți cu mine bărbătește ? Ești mai tânăr, puternic, popular și cel mai bun din România. Aștept răspunsul”.

51 de victorii și 11 înfrângeri are Daniel Ghiță în competițiile de kickboxing

45 de victorii și 11 înfrângeri are Cătălin Moroșanu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.