Liga 1

Hagi își explică reacțiile nervoase din timpul partidelor: ”Așa trăiesc eu meciul” + Sfat prețios pentru dinamoviști

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 04 noiembrie 2018

Gica Hagi, managerul Viitorului, a explicat de ce la fiecare meci are reacții nervoase pe marginea terenului, acest lucru fiind vizibil și la partida câștigată astăzi cu Dunărea Călărași, scor 1-0.

”Eram conștienți că vom întâlni un adversar bun. S-au acomodat foarte rapid în Liga 1. Am jucat mai direct, am luptat și ne-a ieșit. Am fost norocoși. Nu sunt nervos, așa trăiesc eu meciul. Sunt un antrenor activ, nu pasiv.

Știu ce fac, știu ce zic. Același lucru se întâmplă și la antrenamente. Am crescut, suntem competitivi”,  a declarat Hagi la Look Sport.

Hagi are și un sfat pentru Mircea Rednic și echipa sa care e pe locul 13 în Liga 1: ”Dinamo trebuie să aibă liniște și jucătorii să se unească între ei. Să vorbească, să fie liniștiți. Nu cred că uită ei dintr-o dată să joace fotbal. Trebuie să fie liniște acolo”.

”Nu meritam azi să pierdem. A fost un joc bun al nostru, cred că l-am surprins și pe Hagi că a schimbat sistemul de joc. Viitorul nu ne-a surprins cu nimic. Cu puțină șansă puteam înscrie” Dan Alexa, antrenor Dunărea Călărași

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.