Stranieri

Răzvan Lucescu acuză arbitrajul și consideră că a fost vânat: ”Arbitrii m-au pedepsit!”

Articol de Daniel Scorpie  —  duminică, 04 noiembrie 2018

Răzvan Lucescu s-a plâns de un penalty neacordat lui PAOK și de un ofsaid semnalizat eronat în meciul cu Atromitos, 1-1: ”Au fost două erori mari, apoi am greșit și noi, ratând câteva ocazii importante”.

PAOK a făcut primul pas greșit în acest campionat, 1-1 cu Atromitos, dar și-a păstrat avantajul de 6 puncte față de AEK, egala lui Panathinaikos (0-0) și principala contracandidată la titlu. Răzvan Lucescu a acuzat arbitrajul și a aruncat vina pe două decizii contra echipei sale, în primul sfert de oră la Atena. "Am fost pedepsit pentru ceea ce am declarat. Am avut un penalty la El Kaddouri, care apoi a fost oprit în situație de gol pentru un ofsaid inexistent. Greșeli grave, dar asta-i viața".

I s-a accidentat portarul

Luce jr a recunoscut că semieșecul a venit și din cauza ineficienței ofensive: "Când risipești atât de multe ocazii, nu poți fi mulțumit de evoluția echipei. Meritam să plecăm cu o victorie curată și meritată. Să nu uităm că am evoluat pe terenul rivalei de pe locul 2 și a unor jucători de calitate". După acest meci, portarul Paschalakis a acuzat probleme la cvadriceps și este incert cu Vidi. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.