Liga 1

Florin Bratu îl pune la punct pe Rednic: "A avut destul timp să rezolve problemele, dar e mai ușor să incrimineze pe alții"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 04 November 2018

Florin Bratu, antrenorul lui Aerostar Bacău, fost la Dinamo, a răspuns noilor acuzații lansate de Mircea Rednic în cadrul conferinței de presă de duminică, în care l-a scos pe Bratu vinovat pentru nivelul fizic al unora dintre jucători. 

"Eu sunt vinovat? Era greu să-i aduc pe jucătorii nou-veniți la niște parametri buni într-un timp așa scurt. Am avut un start greu de sezon, m-am văzut nevoit să apelez la Gomelt sau la Popovici sau la alți jucători nou-veniți. Știu bine ce am lucrat și ce am implementat la echipă. Sunt foarte liniștit. Și eu am făcut greșeli, sunt un antrenor tânăr, fără prea mare experiență, dar nu e normal ca el să arunce toată vina spre mine.

Să nu uităm că noul antrenor al lui Dinamo a avut timp două săptămâni în care să poată lucra fizic cu jucătorii care nu sunt la parametri buni. E ușor să incriminezi pe alții. Mi-aș dori de la Mircea Rednic să încerce să redreseze echipă. Dacă nici el, la experiența pe care o are, nu reușește să facă asta, înseamnă că e o problemă foarte mare.  

S-a vorbit foarte mult că Dinamo ia foarte multe goluri când eram antrenor. Dar și Mircea Rednic a primit două goluri de la o echipă de Liga a 3-a. Vreau să văd o îmbunătățire și din acest punct de vedere", a declarat Florin Bratu, la TV Digi Sport. 

"Nu vreau să comit greșelile făcute de alții. Au venit jucători nepregătiți și nu s-a făcut un antrenament separat cu ei. Nu că nu a vrut preparatorul, ci nu a dorit antrenorul. Asta mi-au spus colaboratorii" Mircea Rednic, despre Bratu

Vezi și: Urmează al 4-lea antrenor la Dinamo? Rednic, pe picior de plecare! Ofertă uriașă venită în urmă cu scurt timp

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.