Liga 1

Ilie Dumitrescu, răspuns virulent pentru Cornel Dinu: "Îi urez sănătate, pentru că are probleme mari, dar, dacă are personalitate, să intre în direct cu mine!"

FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 04 noiembrie 2018

Ilie Dumitrescu nu a rămas dator și i-a oferit un răspuns lui Cornel Dinu, după ce "Procurorul" l-a făcut praf pe fostul jucător al "Generației de Aur" în urmă cu două zile.

"Cornel Dinu a fost unul dintre cei mai buni jucători, e o legendă. Îl invit să intre prin telefon cu mine să avem un «debate.» Să intre în direct și să vorbim pe teme profesionale. Să vorbim despre rațiuni de joc, despre tactică. Nu-mi place să jignesc, eu vorbesc profesional. Îi urez sănătate pentru că are multe probleme de sănătate. Îi urez sănătate și fericire, dar dacă va mai ieși vreodată cu vreo declarație, să o facă în direct cu mine pentru a avea un dialog.

Dacă are personalitate, să intre în direct cu mine! Eu sunt analist, trebuie să vorbesc despre jocul lui Dinamo și despre Rednic. Dacă vrea Cornel Dinu, să intre în direct și să vorbim", a spus Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport.

În urmă cu două zile, Cornel Dinu l-a atacat pe Ilie Dumitrescu după ce analistul criticase jocul lui Dinamo din meciul de Cupa României cu Csikszereda, pierdut de "câini" la penalty-uri, 3-3, 8-9.

Vezi și: Cornel Dinu l-a făcut praf pe Ilie Dumitrescu: ”Are 400 de cuvinte toate. Se chinuie cu degețelele să deseneze”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.