Liga 1

FCSB - ASTRA GIURGIU // FOTO Rușinos! Gazonul de pe Arena Națională se prezintă în condiții deplorabile la meciul FCSB - Astra

+6 Foto
FOTO: Raed Krishan

Articol de Raed Krishan (foto)  —  duminică, 04 noiembrie 2018

Meciul FCSB- Astra se joacă pe un teren care se prezintă în condiții deplorabile după câteva zile în care mii de copii au fost invitați să joace pe cel mai mare stadion al țării într-o competiție organizată de Primărie. 

Fotoreporterul Gazetei prezent la meciul roș-albaștrilor a suprins câteva cadre elocvente cu starea proastă a gazonului de pe Arena Națională. Terenul e moale, complet distrus și reprezintă un adevărat pericol pentru fotbaliștii celor două echipe. 

Sâmbătă, Mihai Stoica a avut o reacție virulentă la adresa Primăriei, pe care o consideră răspunzătoare de starea deplorabilă în care a ajuns gazonul de pe Arena Națională. În ziua meciului cu Astra, oficialul stelist a primit o replică de la patronul Gigi Becali, care a dat asigurări că va rezolva problemele terenului cu primarul Gabriela Firea.

Vine derby-ul

În doar o săptămână, FCSB și Dinamo vor derula un nou episod din Derby de România, într-o partidă care se va juca tot pe Arena Națională. Rămâne de văzut cum firma care are grijă de gazon va reuși să-l "repare" pentru a se prezenta în condiții optime. 

234.000.000 €a costat Arena Națională. Terenul a cedat de la primul meci: în partida România-Franța, 0-0, din preliminariile Euro 2012, au sărit bucăți de gazon din majoritatea duelurilor

Vezi și: Noi bătăi de cap pentru Dică! Doi titulari au primit "galben" și vor fi suspendați în derby-ul cu Dinamo

Urmărește AICI partida dintre FCSB și Astra Giurgiu!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.