Liga 1

FCSB - ASTRA 1-0 // Dică, exploziv la finalul meciului: "La noi e mai ușor să strici! Probabil ne iau la mișto"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 04 November 2018

Nicolae Dică, antrenorul FCSB-ului, s-a plâns la finalul meciului cu Astra Giurgiu, 1-0, de starea extrem de proastă a gazonului de pe Arena Națională. 

"Știam că vom avea o partidă grea contra unei echipe bune, care vrea să intre în play-off. Până în minutul 70, când am marcat, cei de la Astra, cu excepția penalty-ului, nu au mai avut ocazii de a înscrie. Nu înțeleg de ce am făcut pasul înapoi, trebuia să stăm cât mai sus, să punem presiune și să marcăm și golul doi. Important e că am câștigat meciul.

Gazonul este incredibil, nu există așa ceva. Nu am jucat două luni aici pentru a se repara gazonul și acum arată așa! Probabil ne iau la mișto cei care se ocupă de această arenă! Nu se poate să venim pe un gazon care să arate în halul ăsta. La noi e mai ușor să strici. Vorbeam cu MM înainte de joc să discute cu cei care se ocupă de gazon să lucreze la el pentru a-l face mai bun pentru meciul cu Dinamo", a spus Nicolae Dică, la Look TV. 

Vezi și: Declarații neiertătoare ale lui Mulțescu: "Nu-i mai prindem așa dezorganizați! FCSB nu câștigă în niciun caz titlul!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.