Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Marcel Popescu reacționează după atacul lui Mititelu: "Numele Universitatea Craiova nu era deținut legal"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 05 noiembrie 2018

Marcel Popescu, președintele CSU Craiova, i-a dat replica lui Adrian Mititelu, finanțatorul C U Craiova 1948, după ce acesta a publicat un document în care Popescu cerea să reprezinte jucătorii Univeristății Craiova. (Detalii AICI)

Vezi în VIDEO ce spune Marcel Popescu despre dezvăluirea lui Adrian Mititelu și despre războiul dintre CSU Craiova și FC U Craiova 1948

 

"Universitatea Craiova este cea din Liga 1, de pe locul 3. Echipa se numea Universitatea Craiova, dar nu era un drept deținut legal. Dacă era legal și oficial, nu ar fi pierdut. Numele de Universitatea Craiova e un nume pe care l-au însușit unii, fără acordul instituției superioare de învățământ. Nu multă lumea știa asta atunci. Clubul la care activez azi e Universitatea Craiova.  Legitimitatea este dată de tribunele pline de pe stadion", a declarat Marcel Popescu la GSP LIVE.

Vezi și: GALERIE FOTO Galeriile lui CS U și FC U Craiova s-au întrecut în ironii la derby-ul de azi: "A dat ultrășia-n voi, susțineți și Clona 2" vs "Avem în față 300 de mititei"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.