Liga 1

FC VOLUNTARI - DINAMO // Greșeală mare de arbitraj în prima repriză: gazdele ar fi trebuit să primească penalty în minutul 27 + Reacția lui MM Stoica

FOTO: Captură

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 05 noiembrie 2018

Dinamo nu a strălucit nici la Voluntari, dar s-a impus în prelungiri după golul reușit de Salomao din penalty. În prima repriză a meciului de la Voluntari, "câinii" au scăpat nevătămați după ce arbitrul Cătălin Popa le-a refuzat un penalty ilfovenilor. 

Totul s-a petrecut în minutul 27. Katsikas a pierdut inexplicabil o minge, apoi a faultat la 20 de metri de poartă și a fost avertizat cu cartonaș galben. Din lovitura liberă rezultată, șutul lui Căpățână a fost blocat cu mâna de Armando Cooper.

În ciuda protestelor gazdelor, arbitrul a lăsat jocul să continue. Reluările TV au arătat în mod evident cum mingea șutată e respinsă cu mâna de Cooper.

Pentru o fază asemănătoare, Astra a primit penalty în partida cu FCSB, pierdută cu 0-1, după un henț al lui Junior Morais.

Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a observat și el că faza din meciul lui Dinamo seamănă foarte mult cu cea de ieri de la FCSB - Astra 1-0.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.