Liga 1

FC VOLUNTARI - DINAMO 0-1 // Antrenorul ilfovenilor îl pune la zid pe arbitrul meciului: "A influențat rezultatul, meritam un egal!"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 05 November 2018

Dinu Todoran, antrenorul celor de la FC Voluntari, s-a luat de Cătălin Popa, arbitrul care i-a refuzat un penalty echipei sale în înfrângerea cu Dinamo, 0-1. "Centralul" nu a judecat la fel faza din prelungiri, dictând penalty la hențul lui Zgrablic, fază în urma căreia Salomao a adus golul victoriei dinamoviste. 

"Nu înțeleg de ce nu a judecat așa și pentru noi. N-avem ce să mai facem. Trebuia să aplice regulamentul pentru ambele echipe, dar n-avem ce să mai facem. Jucătorii mei au muncit, îmi pare rău pentru ei. Meritau un egal dacă arbitrul nu influența rezultatul", a spus Dinu Todoran, la TV Telekom Sport. 

Cum s-a petrecut faza incriminată

În minutul 27, Katsikas a pierdut inexplicabil o minge, apoi a faultat la 20 de metri de poartă și a fost avertizat cu cartonaș galben. Din lovitura liberă rezultată, șutul lui Căpățână a fost blocat cu mâna de Armando Cooper.

În ciuda protestelor gazdelor, arbitrul a lăsat jocul să continue. Reluările TV au arătat în mod evident cum mingea șutată e respinsă cu mâna de Cooper.

FC Voluntari - Dinamo 0-1A marcat: Salomao '90+4 p.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.