Liga 1

Cornel Dinu confirmă negocierile pentru vânzarea lui Dinamo: "Părțile au ajuns la o înțelegere"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 06 noiembrie 2018

Cornel Dinu a confirmat faptul că Ionuț Negoiță e în negocieri avansate pentru vânzarea clubului Dinamo către omul de afaceri grec Konstantinos Tsakiris, informație oferită în exclusivitate de GSP.ro.

”Există un sâmbure de adevăr, incontestabil. Aduceţi-vă aminte că, în aprilie, s-a făcut la început această discuţie. Din câte s-a prezentat în presă, există un «agreement» între domnul Negoiţă şi acest afacerist grec.

Trebuie gândit tot ce se petrece, pentru că ne aflăm din nou în faţa unei premiere, un lucru inedit. Nu avem continuitate socială pe care o au Anglia sau Italia, noi suntem departe, suntem în negura vremurile din punct de vedere al civilizaţiei economice şi atunci...

Sigur, e delicat la noi să te gândeşti dacă vine un acţionar străin şi preia o echipă de fotbal. Sunt nişte riscuri şi din partea lui, şi din partea celor care care merg pe o astfel de cale. Dar orice este posibil, discuţiile sunt incontestabile, există o înţelegere”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Aseară, la Voluntari - Dinamo 0-1, fotoreporterii GSP l-au surprins în tribune pe antrenorul Akis Mantzios, mâna dreaptă a grecului care negociază preluarea lui Dinamo - FOTO aici. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.