Campionate

Ibrahimovici șochează cu o nouă declarație: ”I-am pus eu în scaune cu rotile!”

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Theodor Jumătate  —  marţi, 06 noiembrie 2018

Zlatan, sarcastic după experiența Man. United: ”Voi, englezii, sunteți norocoși că n-am venit cu zece ani mai devreme. Imaginați-vă ce aș fi făcut la 25 de ani!”.

La 37 de ani, Zlatan Ibrahimovici încă e în formă, jucând de unul singur la LA Galaxy. Fără acea ruptură de ligamente încrucișate la genunchi, suedezul ar mai fi putut continua la Manchester United.

"Am iubit Premier League. E un campionat care te motivează la maximum, deși, din punct de vedere tehnic, calitatea sa e supraevaluată", a declarat atacantul suedez într-un interviu pentru revista FourFourTwo. "Dacă nu te adaptezi la ritm și viteza de joc, nu te impui. Chiar dacă ești cel mai bun".

Ibra și-a amintit că mulți erau împotriva sa înainte să semneze cu United, la 35 de ani. "Când am sosit, s-a spus că sunt deja în scaunul cu rotile. Pe toți cei care mă vedeau într-un scaun cu rotile i-am pus eu până la urmă în scaune cu rotile!". Încheind în stilul caracteristic: "Voi, englezii, sunteți norocoși că n-am venit cu zece ani mai devreme. Imaginați-vă ce aș fi făcut la 25 de ani!".

29 de goluri în 53 de meciuri a reușit Zlatan la Man. United

22 de goluri și 7 assisturi a adunat Ibrahimovici în acest sezon la LA Galaxy în 27 de meciuri

"Oamenii mă sfătuiau să nu merg în Anglia, zicându-mi că, dacă voi eșua, se va spune că nu sunt atât de bun. Toată lumea era împotriva mea. Asta m-a motivat" Zlatan Ibrahimovici, atacant LA Galaxy

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.