Liga 2

GSP LIVE / Ciprian Marica, șocat de ce a pățit la Farul: ”Cablurile de la nocturnă au fost tăiate pentru a fura cuprul, apă luăm dintr-un puț”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 06 November 2018

Ciprian Marica (33 de ani) a cumpărat marca Farul Constanța și vrea să țină în viață echipa din Liga a 2-a, însă s-a îngrozit de ce a pățit în urmă cu 3 zile la stadionul de la malul Mării.

”Stadionul e într-o situație delicată. Stadionul n-are branșament la apă. Ne udăm dintr-un puț cu o pompă care a fost luată de foștii proprietari. Ne-am trezit că nu mai avem nimic. Nu mai avem nici nocturnă pentru că de curând au fost tăiate cablurile și furat cuprul de la nocturnă.

3 stâlpi erau funcționali, unul avea apă la subsol și le era frică să intre acolo. Unul dintre cei care au furat a fost prins. Asta s-a întâmplat acum 3 zile. Noi n-avem nici căldură, nici apă caldă. E o întreagă poveste la Constanța. Consiliul Local are în administrare stadionul”, a declarat Marica la GSP LIVE.

Vezi și: GSP LIVE / VIDEO Marica a povestit un episod incredibil cu un titular al Stelei: ”Eram copil de mingi și mi-a zis să-i dau ghetele mele” + De ce spune: "Dinamo - FCSB nu mai e derby"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.